dimecres, 9 de juliol del 2008

El CSN i diversos Ministeris pertanyen al lobby nuclear espanyol

El Consejo de Seguredad Nuclear (que ha d’esser totalment independent del lobby nuclear -i ho ha de ser per llei- perquè depèn de les administracions públiques i del parlament) i encara més fort: els Ministeris de Medi Ambient, el de Educació i Ciència, el de Defensa i el d’Industria i Energia, tots son SOCIS COLECTIUS DE LA SOCIETAT NUCLEAR ESPAÑOLA. La societat que empara a tot el lobby nuclear espanyol.

Entreu a aquesta pagina: http://www.sne.org.es/ind.html i premeu damunt de SOCIS COLECTIUS. Us sortirà una llista de les empreses del mon nuclear, ANAV, Nuclenor....., i entre mig per ordre alfabètic el CSN i després més avall a la M, els ministeris mencionats.

Si premeu a COMITÉ TECNICO, surt un llistat de persones i l’empresa que representen, on hi ha un representant del CSN dins d’aquest comitè.

Al final no sabem si tot això ens ho hem prendre com una cosa normal, en un estat que tot si val i tot cola, però fredament pensem que és immoral i una burla a tots els ciutadans, en un estat democràtic i de dret, i sobretot la demostració definitiva de la conxorxa que hi ha entre les nuclears i el CSN.