dijous, 1 de novembre del 2007

FRONT ANTITÈRMICA de CUBELLES i CUNIT




PROPOSTA D’ADHESIÓ

Durant llargs anys, a Cubelles i Cunit, la lluita contra la tèrmica ha estat un estímul per a l'organització veïnal, associativa i política. No obstant això, sempre fins ara s'ha perdut la batalla més important, la que justifica una plataforma o un front d'acció. Perquè la trista realitat és que la tèrmica segueix present i activa al terme municipal de Cubelles.


És per això que pensem que la creació d'aquest front antitèrmica està plenament justificada, sense menyspreu als intents que ens han precedit, que han estat molt importants per a la sensibilització social.

El Front antitèrmica de Cubelles i Cunit ha estat constituït a l’estiu de 2007. El seu objectiu prioritari és erradicar l'activitat de la central tèrmica situada al municipi de Cubelles, per tant, totes les persones i organitzacions que comparteixin aquest objectiu estan convidades obertament a impulsar aquest nou front social.

--En primer lloc volem alertar objectivament sobre els possibles danys que aquesta central, o una nova de cicle combinat, pot causar a la salut de les persones i al seu entorn.
Podeu informar-vos de tot el que té a veure amb la tèrmica a la següent adreça d'Internet: http://www.frontantitermica.net/

--En segon lloc esperem comptar amb el vostre suport i adhesió.
L'interès que un gran nombre de persones formin part del FACC, és per a poder exercir una gran pressió social en les campanyes que realitzarem amb l'objectiu de lliurar-nos definitivament de l'amenaça tèrmica.


Si voleu adherir al FACC podeu fer-ho:
-per telèfon: 606 229 467 (Javier) – 600 79 18 61 (Dani)
-o per e-mail: frontantitermica@gmail.com


Perquè la vostra organització aparegui en la columna d'adhesions a la web del FACC nomes heu d'indicar-ho en el moment d'expressar la intenció d'adherir-vos a aquest front.

--Com a support al interessats, us oferim també la possibilitat que alguns membres del front fem una reunió informativa al vostre barri o seu social.


Aquesta proposta d'adhesió va dirigida també a nivell personal. No cal formar part de cap organització vinculada al FACC.